Picnic Anual dels Padrins

Picnic Anual dels Padrins de les Paulownies

“Crec que tothom en aquesta vida hauria de plantar un arbre. Veure’l créixer, gaudir de la seva ombra, les seves flors i descobrir tota la vida que l’envolta. Sabies que la Paulownia pel seu ràpid creixement te un 30% més de capacitat de fixar carboni de l’atmosfera? I les seves espectaculars flors liles són un paradís per les abelles? Un insecte imprescindible dins l’ecosistema que està en perill… Em fa molta il·lusió donar-te l’oportunitat de poder venir i viure tot això! Vols ser padrí o padrina? “

Laura Casanova (Candyliving)

QUAN: INICI PLANTACIÓ ABRIL 2021

LLOC:  Masia Escrigas

POBLE: Santa Maria de Merlès

COMARCA: Berguedà i Lluçanès

A només 10 min. de la C-16 

(direcció Berga – Puigcerdà)

El cicle de creixement de l’arbre Paulownia són 9 anys. Després es talla i torna a brotar amb força. Durant aquests 9 anys, com a padrí, durant l’època de floració podràs venir amb la parella, família o sol a la trobada anual de padrins i gaudir d’un pícnic sota el teu arbre. 

T’agradaria apadrinar un arbre que compensi les teves emissions de CO2?

A més a més, les paulownia donaran ombra als nostres pollastres de pastura durant els mesos d’estiu i més calor. Així, i amb la vostra ajuda, començarem una nova aventura cap a una agricultura més sostenible que esperem que serveixi de model i inspiri a molts altres pagesos. 

Iniciem la revolució cap a futur millor, cap a la sanació i regeneració del planeta. T’apuntes?

L'APADRINAMENT INCLOU:

  • Trobada anual de padrins. Accés a la plantació de Masia Escrigas durant l’època de floració per gaudir d’un pícnic sota el teu arbre. (Tu porta el pícnic i nosaltres hi posem el factor sorpresa.)
  • Cartell amb el nom de la família en el teu arbre. (Us el podreu triar i col·locar en el primer pícnic.)
  • Com a padrí d'un dels nostres projectes, tindràs prioritat a l’hora de reservar qualsevol de les activitats de Masia Escrigas.

ALTRES: