“Aquesta és la meva masia, espero que durant la teva estada la puguis disfrutar tant com jo. Al meu hortet ecològic hi trobaràs verdura de temporada. També podràs comprovar que esmorzar ous de gallines que viuen felices té un gust diferent”

– Laura Casanova

FINCA AGROECOLÒGICA

ALLOTJAMENT

Masia Escrigas

Capacitat: 21 persones · Tipus: Lloguer casa completa amb jardí, piscina privada i pista de tennis · Localització: Santa Maria de Merlès (Berguedà i Lluçanès)

Palau de Roc

Capacitat: 8 persones + 4 · Tipus: Lloguer casa completa amb jardí i piscina privada · Localització: Santa Maria de Merlès (Berguedà i Lluçanès)

Experiences

Descobreix com és viure entre animals, tenir un hort ecològic, i treballar la terra.

“Sóc una amant del bon menjar i una apassionada de l’agricultura ecològica. Tots els nostres productes creixen seguint el seu procés natural i conserven el seu gust, aroma i tota la seva essència: així com les seves imperfeccions. Visc a la finca amb els meus dos fills. Vivim de l’agricultura, la ramaderia i el turisme rural. El nostre dia a dia es pot seguir a través d’Instagram Candyliving o Facebook Candylivingblog.

Els meus coneixements en el món de l’hostaleria i la meva passió pel món rural em van dur a emprendre aquest repte a la finca familiar. A les cases on antigament vivien els masovers que treballaven a la terra i que ara són buides, les anem arreglant perquè els nostres hostes en puguin gaudir.

L’any 2016 vaig decidir donar un tomb a la finca familiar i passar de l’agricultura convencional a l’ecològica. Comparteixo les nostres vivències al meu blog personal “www.candylivingdiaries.com

Laura Casanova, Fundadora de Masia Escrigas