CASA RURAL AMB GRANJA I ANIMALS A BARCELONA

ACTIVITAT NO DISPONIBLE FINS NOU AVÍS

Una casa rural amb granja i animals és una experiència genial pels teus fills i pots trobar-la a una hora de Barcelona. A la eco-granja de Masia Escrigas els nens podran gaudir a l’aire lliure entre natura i animals.

Viatja en el temps… la teva infància … Què és el primer que et ve al cap? Records al camp a casa dels avis? Estius sortint de casa al matí i no tornar a entrar fins entrada la nit havent passat hores entre natura, arbres o cuidant els animals? Hiverns al costat de foc? Una taula plena de menjar de l’àvia amb gust de menjar?

Tot això és el que volem que visquin i descobreixin els més petits de la casa durant la seva estada a Masia Escrigas, la nostra casa rural amb granja per a nens.

PLAN PER NENS A LA NOSTRA CASA RURAL AMB GRANJA I ANIMALS A BARCELONA

GRANGERS PER UN DIA

Considerem important que els nens puguin tenir accés i conèixer un estil de vida diferent a el seu, lluny de l’asfalt, i que a més és l’origen dels seus aliments.

Ens agrada fer pedagogia i acostar als nens a la natura, ensenyar-los a estimar-la i respectar-la. Descobrir el fascinant món de les granges ecològiques i els seus animals, on cada un té les seves funcions i tot té un sentit dins de l’ecosistema.

CASA RURAL AMB ANIMALS: QUÈ FARAN ELS PETITS GRANGERS

A continuació teniu algunes coses que els nens podran experimentar durant la seva estada a Masia Escrigas i la visita a la granja:

CUIDAR AL PORC

La matança ha estat sempre una excusa per reunir la família i passar una bona estona. No hi ha casa de pagès sense un porc.

DONAR MENJAR A LES OVELLES

A la nostra eco-granja els nens podran descobrir com de suau és la llana mentre donem menjar a les ovelles.

PORTAR LES GALLINES A DORMIR

Conèixer com viuen les nostres gallines felices a l’eco-granja de Masia Escrigas. Tocar les seves plomes i entrar-les al galliner a dormir.

RECOLLIR ELS OUS

Què us sembla sopar a la nostra casa rural una truita amb ous que els nens hagin recollit al galliner?

HORT ECOLÒGIC

A la nostra casa rural amb granja per nens no pot faltar-hi un hort ecològic amb verdura de temporada. On poder veure d’on surten les verdures; fresques, madurades al sol, sense plàstics i una mica brutes de fang.

ELS GOSSOS DE LA GRANJA

A la granja cadascú té les seves tasques, també els nostres amics canins. A Masia Escrigas podran conèixer als nostres ajudants de quatre potes i descobrir què fan. Cada raça té les seves qualitats per diferents treballs.

TRACTORS PER NENS

A Masia Escrigas també tenim algun tractor per nens. Això sí, cal aprendre a compartir-lo.

EL PALLER

Què tindrà el paller que sigui sempre el joc preferit dels nens a pagès? Tu erets d’aquests?

CASA RURAL AMB GRANJA I ANIMALS: VESTIMENTA DELS PETITS GRANGERS

SENSE ETIQUETES

Al camp no hi ha etiquetes. Que vagin còmodes i que es puguin embrutar. Embrutar-se de fang és vida.

BOTES D’AIGUA

I què us sembla treure aquelles botes que fa tanta il·lusió utilitzar el dia que plou? En aquest país plou poc així que aprofita per treure-les de l’armari i lluir-les entre els animals.

UN BASTÓ

Entre els animals sempre cal anar previngut, on va un bon granger va un bon bastó. A Masia Escrigas ja els tenim preparats esperant als hostes més petits.

.